Nova vest
Fudbal

Petak, 08.04.2011.

17:55

Stanković: "Moramo verovati u čudo"

Igrači Šalkea šokirali su fudbalsku Evropu pobedom u Milanu nad šampionom Evrope Interom sa 5:2 i tako zasenili spektakularan pogodak Dejana Stankovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kapiten Srbije je već u 25. sekundi postigao predivan gol sa centra volej udarcem, ali se kasnije povredio, napustio igru, a Inter je ponižen.

"Bio je to neverovatan rezultat, kao da je to sudbina predodredila. Mnogo čudna utakmica, prava noćna mora. I dalje smo u šoku, zato nam je Leonardo i dao slobodan dan”, istakao je Stanković.

Iako su posle žreba svi pretpostavljali da će Inter lagano do polufinala, s obzirom da je u prethodnoj rundi eliminisao najbolji nemački tim Bajern, “neroazuri” su trenutno daleko od odbrane titule.

“Desilo se nešto što niko nije očekivao, nakon poslednjeg sudijskog zvižduka niko nije rekao ni reč u svlačionici. Moramo da budemo jaki u porazu i ne padnemo psihički", rekao je Stanković.

Kapiten Srbije nije odbacio mogućnost da Inter dođe do čuda u revanšu i napravi jedan od najvećih povratka u istoriji fudbala.

"Interovi navijači su zaista najbolji, na kraju meča su ustali i aplaudirali nam, nisu zaboravili svu radost koju smo im priredili prošle sezone. Imamo skoro isti tim i moramo da zadržimo veru da ćemo doći do trofeja u Seriji A, pa čak i čuda u Ligi šampiona. Nikad se ne zna šta donosi fudbal", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu