Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.02.2011.

20:12

Milovanović vraćen u BG (video)

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović vraćen je sa priprema u turskoj Antaliji zbog kršenja klupske dicpipline i nedovoljnog zalaganja, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovu odluku zajednički su doneli trener Robert Prosinečki i uprava beogradskog kluba.

Milovanović je u Zvezdu došao u julu prošle godine kao pozajmljeni igrač francuskog Lansa, ali kako je i sam izjavljivao, tokom jesenjeg dela šampionata nije pružao partije kakve su se od njega očekivale.

"Odlučeno je da Milovanović bude vraćen kući zbog kršenja klupske discipline i neadekvatnog zalaganja na pripremama. O daljim konsekvencama razgovaraćemo kad se vratimo u Beogard.Ovim smo pokazali još jednom da nikad pojedinci neće biti iznad kluba", rekao je predsednik Zvezde Vladan Lukić.

Robert Prosinečki ne isključuje mogućnost da se Milovanović vrati u tim.

"Nismo mogli da se nađemo, problem duže traje i on se vraća kući. Šta će biti s njim videćemo, ali ne isključujem mogućnost da nam se u nekom delu ponovo priključi",smatra Prosinečki.

Milovanović je u Zvezdi odigrao preko 200 mečeva, bio je osvajač tri 'duple krune', a uz to je sa klubom osvojio u Kup Srbije 2002. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu