Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.01.2011.

15:45

Jagodina počela pripreme

Simboličnom prozivkom, merenjem i uručivanjem lopte svakom igraču, počele su pripreme fudbalera Jagodine za prolećni deo šampionata Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Fudbalere i trenera Miljojka Gošića pozdravio je i poželeo im dobar plasman predsednik Goran Milanović. Ekipa će se pripremati u Jagodini do 1. februara, kada odlazi u Anadoliju.

"Svi treneri su stavljeni u funkciju istog načina rada, a igrači su na kraju jesenjeg dela prvenstva dobili uputstva šta da rade kako bi na početku priprema odmah moglo da se radi sa loptom", rekao je Gošić.

"Na pripremamao ćemo odigrati najmanje deset utakmica i to ne protiv trećeligaša, već sa izuzetno renomiranim timovima iz Super lige i Prve lige Srbije", rekao je Gošić.

Šef stručnog štaba Jagodinaca istakao je da će mu osnovni cilj biti da promeni način igranja svog tima.

"Način igre Jagodine mora da se menja. Moramo da igramo hrabrije, agresivnije, brže, atraktivnije. Moramo da budemo u trendu svetskog fudbala", rekao je Gošić.

On je napomenuo da u ofanzivnom delu ekipa ima grupu izvršnih igrača koji čekaju kao zapete puške, kao i dobre golmane, "ali će morati mnogo da se radi na poboljšanju igre veznih fudbalera i štopera", posebno posle eventualnog odlaska Simića i Šljivića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu