Nova vest
Fudbal

Petak, 29.10.2010.

15:17

Zvezda ide na pobedu u Kuli

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić ocenio je da njegovu ekipu očekuje veoma teško gostovanje u Kuli protiv Hajduka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Čeka nas još jedno 'vruće' gostovanje. Hajduk je organizovana ekipa, čvrsta kada igra kod kuće. Izuzetno cenim njihovog trenera Dragoljuba Bekvalca".

"Igraju mnogo bolje otkad je on došao. Verujem da ćemo borbenom igrom i maksimalnom angažovanošću doći do pobede”, rekao je Kristić.

Na utakmici u nedelju neizvestan je nastup igrača sredine terena Ognjena Koromana i štopera Slavoljuba Đorđevića, pošto obojica imaju problema sa zadnjom ložom. 



Napadač Slavko Perović rekao je da očekuje težak meč, ali da ishod zavisi pre svega od Crvene zvezde.

Vrlo brzo posle meča u Kupa igramo novu utakmicu. Gostovanje kod Hajduka nam je tradicionalno teško, ali se pre svega mi pitamo. Daćemo sve od sebe da upišemo nova tri boda”, naglasio je Perović.

Perović ove sezone samo povremeno dobija šansu u prvom timu.

To je situacija koja je normalna za jednog mladog igrača. Na meni je da se, kada dobijem šansu, trudim da izborim veću minutažu”, istakao je Perović.

Vlasnik Hajduka Nikola Džomba rekao je da neće pustiti navijače bez ulaznica, za koju je odredio cenu od čak 1.000 dinara.

Molim medije da rade svoj posao i sami donesu sud ko se tu ponaša u skladu sa logikom. To je najbolji način da se reše anomalije u srpskom fudbalu. Cena ulaznice od 1.000 dinara za sve tribine, takav potez ne doprinosi smirivanju strasti i povratku publike na stadione. Ponavljam, neka mediji sami donesu sud, a mi ne možemo da se bavimo raznim kvrgama i džombama”, izjavio je portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

Utakmica desetog kola Superlige Hajduk-Crvena zvezda igra se u nedelju od 13 časova u Kuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu