Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.08.2010.

17:46

Preko 2.000 'delija' u Bratislavi

Fudbaleri Crverne zvezde imaće u Bratislavi na revanšu trećeg kola kvalifikacija za LE protiv Slovana podršku od preko 2.000 navijača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema najavama iz Bratislave, na stadionu ‘Pasienki’ koji prima 13.000 gledalaca, navijače iz Srbije paziće 400 policajaca i redara.

U prvoj utakmici prošlog četvrtka Zvezda je izgubila sa 2:1. Fudbaleri i stručni štab u Bratislavu putuju u sredu, a još se razmatra mogućnost odlaska čarter letom.

Zvezda je navijačima iz Srbije ponudila dva vida prevoza, avionom i autobusom, kao i za one koji idu avionom, izbor hotela u kojima žele da budu smešteni. Polazak u oba slučaja je u četvrtak na dan utakmice u ranim jutarnjim satima, a povratak u petak, dan posle meča.

Specijalna komisija UEFA u utorak će pregledati stadion "Pasienki". Domaćini u saradnji sa gradskim vlastima i policijom vrše prepravke kako bi se ispunili strogi zahtevi UEFA za bezbednost svih učesnika meča koji je ocenjen kao visoko rizičan.

Prema informacijama iz Bratislave, do suspenzije terena najverovatnije neće doći jer se očekuje da će predstavnici UEFA dati zeleno svetlo za odigravanje utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu