Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.04.2010.

12:35

MUP traga za huliganom

MUP saopštilo je da još traga za huliganom koji je na fudbalskoj utakmici izmedju Crvene zvezde i OFK Beograda vatrenim oružjem ranio navijača Igora Vrevića.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Policija traga za izvršiocem i radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog dogadjaja", navodi se u saopštenju MUP-a i podseća da je Vrević, koji je rodjen 1989. godine, zadobio teške telesne povrede pošto je pogodjen u predelu grudnog koša i stomaka.

Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović kazao je Beti da je povredjeni navijač operisan i da je trenutno u stabilnom stanju na
intenzivnoj nezi.

Ministar policije Ivica Dačić rekao je da policija ima saznanja o potencijalnom izvršiocu i da je potraga za njim u toku.

"Policija pregleda sve snimke sa ove utakmice koji postoje. U policiji posedujemo saznanja o eventualnom potencijalnom izvršiocu ovog dela. Paralelno sa tim će se vršiti istraga i utvrditi odgovornost kako je uopšte moguće da se na stadion Crvene zvezde unese vatreno oružje. Tu se više ne radi o fizičkim sukobima navijača već o upotrebi vatrenog oružja. Kao što je poznato, za to nije zadužena policija nego redarske službe i agencije za obezbeđenje koje je angažovao organizator utakmice", kaže Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu