Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

18:49

Fabregas propušta meč sa Seltikom

Sesk Fabregas će propustiti meč 4. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Seltikom zakazan za sredu zbog povrede, potvrđeno je na zvaničnom sajtu Arsenala.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Dvadesetdvogodišnji igrač sredine terena je povredio zadnju ložu tokom meča sa Portsmutom i nije sigurno da li će nastupati u derbiju 4. kola Premijer lige, kada Arsenal bude putovao na Old Traford na susret sa Mančester Junajtedom. Aron Remzi, koji je zamenio Fabregasa na meču sa Portsmutom, verovatno će početi umesto Španca kao deo nove, 4-3-3 formacije.

Pored Fabregasa, u timu Arsenala na meču sa izabranicima Tonija Moubraja neće igrati ni Tomaš Rosicki, Teo Volkot, Lukaš Fabianski, Samir Nasri, kao ni Johan Đuru.

U prvom meču protiv Seltika Arsenal je slavio sa 2:0. Tobdžije se trenutno nalaze na trećem mestu u Premijer ligi, sa dve pobede u dva susreta i mečom manje od vodećih Čelsija i Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu