Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.06.2009.

22:53

Pregovori o transferu Obradovića

Pregovori o prelasku Ivana Obradovića u Ajaks počeli su u utorak, piše Sport. Menadžer beka Partizana u Minhenu se sreo sa predstavnicima holandskog kluba.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Prema prvim informacijama prepreka prelasku Obradovića u Ajaks mogla bi da bude cena, Holanđani su premni da ceo transfer plate oko šest miliona evra, Partizan za obeštećenje traži upravo toliko. Sport piše i da bi Ivan Stevanović, desni bek 'crno-belih' mogao da pređe u neki od francuskih ligaša.

Postoje dve opcije, jedna je da Stevanović sada potpiše ugovor a ode u decembru, druga da u Francusku pređe krajem avgusta, posle kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Dva kluba iz Francuske bi rado videla Stevanovića u svojim redovima. Videćemo šta će se dešavati do kraja prelaznog roka, sve je još otvoreno," rekao je menadžer Nikola Damjanac a prenosi Sport od srede.

Posle godinu dana provedenih na pozajmici u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, u sportskom centru crno-belih pojavio se golman Živko Živković, koji je na Evropskom prvenstvu mladih u Švedskoj bio treći čuvar mreže.

"Tek treba da razgovaram sa ljudima iz kluba i vidim kakvi su planovi u vezi sa mnom," kaže Živković, "Voleo bih, naravno, da se vratim, ali je možda bolje ukoliko ne budem imao dovoljno prostora da ponovo odem negde i branim. To će u svakom slučaju odlučiti u klubu."

Ukoliko Partizan vrati Živkovića, jasno je da će Darko Božović ili Aleksandar Radosavljević promeniti sredinu pošto Mladen Božović nije na prodaju.

Partizan je ovog leta ostao bez Brazilca Žuke, koji je prešao u Deportivo iz La Korunje, Milovana Sikimića koji će karijeru, najverovatnije, nastaviti u Klermon Feranu, a nekoliko igrača mogli bi da budu pozajmljeni drugim klubovima.

Novi fudbaleri u redovima osvajača duple krune su Mladen Krstajić koji je stigao iz Šalkea, Brazilac Kleo, koji je došao iz Crvene zvezde, Branislav Jovanović iz kruševačkog Napretka i Siniša Stevanović, do ovog leta igrač Partizanove 'filijale' Teleoptika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu