Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

21:27

'Četvorka' Partizana na prvom testu

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu trening utakmicu na Tari i savladali lokalnu ekipu Perućac rezultatom 4:1.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Svi igrači koji su na Tari osim golmana Radosavljevića imali su priliku da igraju a golove za prvaka Srbije postigli su Petrović u 17, Bogunović u 65. i Vašington u 85. i 88. minutu. Strelac za ekipu Perućca bio je Josipović u 38. minutu.

U prvom poluvremenu za Partizan su igrali Mladen Božović – Ivan Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Krstajić – Petrović – Ljajić, Moreira, Vujović – Diara, Kleo.

U drugih 45 minuta na terenu su bili Darko Božović - Siniša Stevanović, Knežević, Krstajić (od 60. Kosorić), Stević - Branislav Jovanović - Ilić, Ljajić, Marčeta – Vašington, Bogunović.

Za Perućac su nastupili Bodiroga, Andrić, Ordagić, Milošević, Babić - Mijatović, Đorđević, Stojanović, Tošić (od 27. Ivanović) - Maksimović, Josipović, a u drugom poluvremenu ušli su Pavlović, Janković, Pavlović, Vasilić, Obradović, Jagodić i Đorđević.

"Rezultat nije toliko bitan. Pokušavali smo da svi odigraju po 45 minuta ali kako nas nema dovoljno morao je Ljajić da odigra celu utakmicu i da Krstajića probamo i na beku i na centarhalfu. Ono što se tražilo od ekipe uglavnom je ispunjeno, imali smo dosta šansi, očekivano smo imali problema sa realizacijom," rekao je Jokanović.

Trener 'crno-belih' je prokomentarisao igru Klea i Branislava Jovanvoića.

"Kleo za nas nije nepoznanica, pre nego što smo ga potpisali da bi mogao da nam donese dosta toga i vidi se da će verovatno biti jedan od bitnih igrača u našem timu. Kod Jovanovića se videlo da ima kvalitet, o Krstajiću dovoljno znamo. Pokušavamo svaki put da se pojačamo, mi mislimo da smo uradili dobar posao a vreme će pokazati da li smo u pravu," rekao je trener Partizana posle prve provere svoje ekipe.

Ekipa Partizana na Tari ostaje do 4. jula a planirano je da odigra još dve pripremne utakmice.

Posle eliminacije mlade reprezentacije Srbije sa EP u Švedskoj ne zna se da li će se petorica fudbalera Partizana (ili neki od njih) pridružiti timu na Tari ili ssačekati u Beogradu.

Partizan bi 'generalnu probu' pred novu sezonu trebalo da ima 7. jula na svom stadionu a prvu zvaničnu utakmicu u sezoni 'crno-beli' igraju u Rilu, u Velsu, 14. jula od 20 časova i 30 minuta u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu