Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.04.2009.

21:03

Koroman: "Moreira najveća opasnost"

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman kaže da će on i njegovi saigrači pružiti maksimum kako bi pobedili Partizan (sreda, 17.30h) u 136. ’večitom derbiju’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Daćemo sve od sebe da dođemo do pobede. Partizan je skup kvalitetnih igrača i, po mom mišljenju, najveća opasnost preti nam od Moreire. Mislim da je on glavna poluga ekipe i da donosi razliku na terenu. Na njega treba da obratimo posebnu pažnju. Ići ćemo kod njih na pobedu. Ne razmišljamo o tradiciji, uradićemo sve da pobedimo i ublažimo bodovnu razliku".

Štoper ’crveno-belih’ Nenad Tomović smatra da je za njegov tim bolje što se meč igra na stadionu Partizana.

„Imamo obavezu da pokažemo da trenutna bodovna razlika nije pravo merilo snaga. To smo pokazali u prošlom derbiju, igrali smo dobro i imali rezultat, ali nismo imali sreće, pa smo u 96. minutu primili gol. Drago mi je što igramo na njihovom stadionu, pošto mi je lakše da igram tamo i očekujem da ostvarimo dobar rezultat“, izjavio je Tomović i dodao:

„Njihov trio stranaca (Žuka-Moreira-Dijara), koji je najviše pokazao u ovom delu šampionata, najveća nam je pretnja. Međutim, svi igrači Partizana su kvalitetni, tako da treba obratiti pažnju na svakog posebno“.

Meč Partizan - Crvena zvezda počinje u 17.30 časova. Partizan trenutno vodi na tabeli Jelen Superlige sa 53 boda, a Crvena zvezda je druga sa 42.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu