Nova vest
Fudbal

Petak, 20.03.2009.

13:12

Povučen deo tužbe protiv Džerarda

Optužba za fizički napad i nanošenje telesnih povreda, koja je protiv Stivena Džerarda podignuta krajem decembra, povučena je u petak.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Optužba protiv kapitena Liverpula za učešće u tuči, nanošenje telesnih povreda i fizički napad u noćnom klubu u Sautportu, bila je podignuta 30. decembra, ali je deo optužbe u koji spadaju optužba za fizički napad i nanošenje telesnih povreda, povučen u petak. Ipak, Džerard će morati opet da se pojavi pred sudom da odgovara na optužbe da je bio jedan od učesnika u tuči.

Ukupno sedam osoba, uključujući i Džerarda, pojaviće se na sudu zbog učešća u incidentu, a veruje se da će se kapiten Liverpula izjasniti da nije kriv.

Džerard je sa prijateljima proslavljao ubedljivu pobedu nad Njukaslom (5:1), a tokom tuče koja je u međuvremenu izbila, 34-godišnji di-džej u 'Laundž In' klubu Mark MekGi, zadobio je povrede lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu