Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.03.2009.

17:19

Milijaš u Zvezdi još četiri godine

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa beogradskim klubom.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Milijaš, koji je tokom zimskog prelaznog roka bio blizu odlaska iz Crvene zvezde, produžio je saradnju sa ‘crveno-belima’ do juna 2013. godine. “Ubeđen sam da je ovo novi veliki početak stvaranja moćne Crvene zvezde i da ću ja, kao kapiten vrlo perspektivnog i mladog tima, uspeti da i sebe igrački potpuno ostvarim i dokažem da je Zvezdi mesto u Evropi”, izjavio je Milijaš za zvanični sajt kluba.

“Ja sam i do sada u više navrata isticao da mi je lepo u Crvenoj zvezdi, i da bih voleo da karijeru nastavim kao kapiten ovog tima. Evo, ta želja mi se upravo danas i ostvarila, i veoma sam zadovoljan i srećan što sam potpisao novi četvorogodišnji ugovor”, kaže kapiten Crvene zvezde.

Pregovore o produženju ugovora sa reprezentativcem Srbije pre nekoliko nedelja najavio je sportski direktor Ilija Ivić, a predsednik kluba Dan Tana izrazio je zadovoljstvo obavljenim poslom.

Uradili smo ovaj posao na obostrano veliko zadovoljstvo ali moram da istaknem i da sam lično veoma srećan. Potpisali smo novi ugovor sa mladićem koji pre svega svojim ljudskim i igračkim karakteristikama zaslužuje da predvodi Crvenu zvezdu kao njen kapiten. Uz Milijaša i sve ostale momke, koji su u prvim utakmicama ovog proleća pokazali da se stvara novi moćan tim, ubeđen sam da Zvezda može daleko, i da ćemo već naredne sezone na evropskoj sceni pokazati snagu, kvalitet i uveriti sve da ovo što radimo nije prazna priča već ostvarenje jedne dugoročne vizije“, izjavio je Tana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu