Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.03.2009.

20:36

Novi ligaški kiks Bajerna

Fudbaleri Bajerna nastavili su sa lošim izdanjima pošto su u 22. kolu Bundeslige igrali bez golova sa Verderom u Bremenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U preostala dva meča igrana u nedelju popodne pobede su zabeležili gosti. Volfsburg je slavio protiv Hamburgera 3:1, a Štutgart protiv Karlsruea 2:0.

Ekipa Jirgena Klinsmana nastavila je sa katastrofalnim izdanjima u domaćem šampionatu, i ukoliko ovako nastavi naredne godine neće igrati u Ligi šampiona. Bavarci su u poslednjih šest utakmica zabeležili samo jednu pobedu, i trenutno su peti na tabeli.

Oba tima ušla su u duel nakon uspešnih epizoda u evropi tokom nedelje. Bajern je razbio sporting u Lisabonu 5:0, a Verder je u UEFA kupu izbacio veliki Milan. Ipak, iako se očekivala utakmica sa mnogo golova, nije viđeno puno, a Bajern će još više žaliti za bodovima pošto je od 15. minuta imao igrača više nakon isključenja Nalda.

Novi kiks Bajerna iskoristio je Volfsburg koji je zabeležio i četvrtu uzastopnu pobedu. 'Vukovi' su na gostovanju Hamburgu slavili golovima Grafitea (2) i Džeka, dok je jedini gol za domaćina postigao bivši napadač Bajerna Paolo Gerero.

Nedelja:
Hamburger - Volfsburg 1:3
Karlsrue - Štutgart 0:2
Verder Bremen - Bajern Minhen 0:0

Subota:
Borusija Dortmund - Hofenhajm 0:0,
Ajntraht Frankfurt - Šalke 1:2,
Hanover - Bajer Leverkuzen 1:0,
Herta Berlin - Borusija Menhengladbah 2:1,
Bohum - Energi Kotbus 3:2.

Petak:
Keln - Arminija Bilefeld 1:1.

Tabela:

Herta 43 boda
Hamburger 42
Hofenhajm 41
Volfsburg 39
Bajern Minhen 39
Bajer Leverkuzen 36
Štutgart 36, itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu