Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.02.2009.

16:31

Antić sa proverenim snagama

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštiće u petak imena igrača koji će 10. i 11. februara učestovati na 12. Međunarodnom turniru na Kipru.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Na takmičenju na Kipru, osim selekcije domaćina i Srbije, učestvovaće i državni timovi Slovačke i Ukrajine. Prvu utakmicu na turniru Srbija igra protiv Kipra, a Antić će se, kako se očekuje, i za ovu akciju osloniti na proverene snage, nosioce igre u proteklih godinu dana, kao i na fudbalere iz mlađih selekcija.

Na selektorovom spisku, kako se najavljuje, naći će se i ime prvotimca Borusije iz Dortmunda Nevena Subotića, bez obzira što još nije dobio dozvolu od Međunarodne fudbalske federacije(FIFA) da može da nastupi za srpsku reprezentaciju. Subotić je imao mogućnost nastupa i za selekcije Bosne i Hercegovine i SAD, a pravo da igra za srpski državni tim, kako očekuju čelnici nacionalnog Saveza, dobiće do nastavka kvalifikacija za prvenstvo sveta u Južnoj Africi, na meču protiv Rumunije u Konstanci 28. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu