Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.09.2008.

16:26

Džonu Teriju poništena suspenzija

Kapitenu Čelsija Džonu Teriju poništena je suspenzija koju je dobio zbog crvenog kartona na meču sa Mančetser sitijem.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Teri se posle žalio Disciplinskoj komisiji FA tvrdeći da ga je sudija Mark Halsi neopravdano isključio. Štoper ’Plavaca’ oborio je napadača Sitija Žoa, ali nije bio poslednji igrač odbrane. Žalba je prihvaćena. „Na saslušanju Disciplinske komisije potvrđeno je da je Džon Terijeva žalba pravilna i da nije zaslužio crveni karton“, piše u izjavi FA.

Čelsi sledećeg vikenda igra derbi sa Mančester junajtedom na Stamford Bridžu, a prisustvo kapiten u zadnjoj liniji sigurno će biti od velikog značaja. SA druge strane, stub odbrane ’Crvenih đavola’ Nemanja Vidića neće moći da nstupi jer je u duelu sa Liverpulom dobio crveni karton.

Posle četiri kola Premijer lige Čelsi ima 10 bodova, a Junajted 4 uz utakmicu manje.

'Plavci' u utorak uvece igraju utakmicu 1. kola Lige šampiona sa Bordoom.

Džon Teri ima 27 godina i celu profeisonalnu karijeru bio je član Čelsija, a jedan kraći period proveo je na pozajmici u Notingem Forestu. Kapiten je od sezone 2004/2005, kada je traku preuzeo od Marsela Desaija.

Za nacionalni tim Engleske odigrao je 47 mečeva i postigao 4 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu