Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2008.

18:35

Ivanović: Bolji sam od konkurenata

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović izjavio je da je bolji igrač od Karvalja i Aleksa,konkurenata iz odbrane londonskog kluba.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

"Verujem da sam bolji i od Aleksa i od Rikarda Karvalja. Nalazim se u odličnim igračkim godinama i zaista hoću da dobijem priliku da igram za prvi tim Čelsija", izjavio je 24-godišnji Ivanović za britanski tabloid "San".

On je zimus prešao iz moskovske Lokomotive u Čelsi, ali još uvek nije odigrao zvaničnu utakmicu za prvi tim. Prošle nedelje italijanski mediji javili su da Juventus želi da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu.

"Čelsi je za moj transfer platio devet miliona funti, ali mi do sada niko nije rekao zašto još nisam debitovao. Ipak, optimista sam i verujem da će Čelsi barem da me pusti na pozajmicu u Juventus", dodao je Ivanović.

Branislav Ivanović do sada je odigrao 12 utakmica za reprezentaciju Srbije i postigao jedan pogodak. Pre Čelsija, igrao je u Sremu, OFK Beograu i Lokomotivi iz Moskve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu