Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.10.2007.

20:53

Zvezda prolazi grupu po kladionici

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde spadaju u grupu favorita za plasman u šesnaestinu finala Kupa Uefa, ocenili su kladioničari poznatog sajta www.willhill.com. Kladioničari "Vilijem Hila" su procenili da najveće šanse za plasman u šesnaestinu finala Kupa Uefa iz Grupe F, u kojoj će se takmičiti i Zvezda, imaju minhenski Bajern, engleski Bolton i srpski osvajač "duple krune".

Svako ko na Bajern uloži pet funti moći će da zaradi dve, dok će ulog od dve funte na Bolton donositi sedam, a na "crveno-bele" 15 funti. Jedna uložena funta na portugalsku Bragu mogla bi da potencijalnom dobitniku donese 14, dok se najmanje šanse daju solunskom Arisu - 1/25.

Bajern je, prema navodima kladionice "Vilijam Hil", i najveći favorit za osvajanje Kupa Uefa, pa će svako ko se kladi na četvorostrukog šampiona Evrope na jednu uloženu funtu, pod uslovom da ne bude iznenađenja, dobiti četiri.

Drugi favorit za osvajanje Kupa Uefa je Totenhem (1/9), a slede madridski Atletiko (1/12), Viljareal (1/14), Fiorentina (1/16), Everton (1/20), pa sa istom kvotom od 1/25 Bajer iz Leverkuzena, Hamburg i Az Alkmar.

Uložena funta na Bordo i Bolton eventualnom dobitniku mogla bi da donese 40.

Zvezda se nalazi na deobi 12. mesta, pošto su njene šanse da osvoji Kup Uefa, prema ocenama "Vilijem Hila" iste kao i šanse Zenita iz Sankt Peterburga, moskovskih klubova Spartak i Lokomotiva, atinskog Panatinaikosa i španskog Hetafea - 1/50.

Zagrebačkom Dinamu, drugom učesniku Kupa Uefa sa prostora bivše Jugoslavije, dodeljena je kvota 1/200.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu