Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2012.

16:23

Prosinečki - odlazak Velikog žutog

Robert Prosinečki iznenada je okončao svoj drugi boravak u Crvenoj zvezdi samo tri dana pred prvu utakmicu sa Bordoom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekada najbolji igrač Svetskog prvenstva za mlade proveo je kao trener malo preko godinu i po dana u najturbulentnijem periodu klupske istorije.

Zvezda je u nedelju uveče igrala sa Radom 2:2, posle čega se Prosinečki posvađao sa članovima klupske uprave, i već sledećeg jutra sporazumno raskinuo ugovor.

Tokom 619 dana u klubu iz Ljutice Bogdana Robert Prosinečki pobudio je nade navijača da će vratiti Zvezdu na noge, da će posle duge suše u vitrine ponovo stizati trofeji i da će ekipa igrati mnogo lepši fudbal.

Na početku konsenzus je bio da Zvezda igra lepše, ali trofeja nije bilo. Onda je stigao kup i tri vezane pobede nad Partizanom, ali je titula ostala nedostižna.

Već u prvim mečevima leta reakcije publike i na igru bile su vrlo loše, a otvoreni revolt protiv Naftana nagovestio je rasplet priče. Malo je verovatno da je odlazak Prosinečkog a ostanak uprave rasplet kojem su se navijači nadali.

Više možete da pročitate u temi Vladimira Novakovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu