Nova vest
Fudbal

Subota, 14.01.2012.

12:04

Stanojevićeva "kzn" ispred stadiona

Smenjenom treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću zabranjeno je da drži konferenciju za novinare na stadionu ’crno-belih’ pa će to učiniti ispred njega.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Konferencija je zakazana za 14 časova, a Stanojević će se oglasiti prvi put posle brojnih spekulacija oko njegovog ostanka ili odlaska iz kluba.

Stanojević je u petak smenjen sa mesta trenera Partizana, a na njegovo mesto doveden je Izraelac Avram Grant.

Navijači Partizana, koji su prethodnih nedelja jasno isticali da podržavaju Stanojevića i smenjenog sportskog direktora Mladena Krstajića, na pojedinim navijačkim sajtovima su pozvali sve ljubitelje Partizana da dođu u subotu na plato ispod severne tribine stadiona i podrže Stanojevića.

Sličan poziv poslao je i novoosnovani klub navijača "107+" koji se već oglašavao povodom dešavanja u Partizanu.

UO Partizana je u petak smenio Aleksandra Stanojevića, a na mesto trenera postavio Avrama Granta. Izraelac u svojoj trenerskoj karijeri koji je počeo sa 18 godina u Petah Tikvi, ima trofeje u Izraelu, finale Lige šampiona sa Čelsijem, ali i neuspešne epizode u Portsmutu i Vest Hemu.

Prema saznanjima B92, Grant će u Partizanu raditi za oko 500.000 evra po sezoni, a potpisaće jednoipogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još jednu sezonu ukoliko izbori plpasman u Ligu šampiona.

Na našem sajtu možete da učestvujete u anketi – Šta znači dovođenje Avrama Granta?

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu