Vrste seksa koje ste iskusili u dvadesetim

Između dvadesete i tridesete godine verovatno ste stekli pristojno iskustvo kada je reč o seksu. Kako je ovo period u životu kada najviše istražujete različite mogućnosti, seks koji imate je sve drugo, osim jednoličan. Pročitajte koje vrste seksa možete da iskusite u svojim dvadesetim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2012.

14:11

Default images

Loš seks

U dvadesetim još uvek niste sigurni šta zapravo volite, kako i sa kim. Tokom seksualnog eksperimentisanja, verovatno je bilo nekoliko iskustava koja nisu bila baš zadovoljavjauća, kada partner nije znao šta treba da radi ili je bio previše usmeren na sebe.

Seks iz dosade

Bilo da je to komšija koji je zaljubljen u vas ili prijatelj kojeg ste upoznali pre nekoliko meseci na zabavi, vrlo je moguće da ćete ga iz dosade pozvati u nedostatku zanimljivosti u životu. To je vrsta seksa koja se u većini slučajeva više ne ponovi.

Seks za jedno veče

Neka seksualna iskustva jednostavno ne bi trebalo više da se ponove. Postoje ti neki momenti u dvadesetim kada se budite pored potpunog stranca kojeg ste upoznale veče pre toga u klubu. Možda nije bio vaš plan da tako brzo legnete u krevet sa njim, ali ako se već desilo obično se završi prijateljskim doručkom.

Seks sa emocijama

Ovo je seks koji budi osećanja u vama da bi moglo biti nešto više, pa je zato najopasniji od svih. Postoji mogućnost da ćete se osećati ranjivo i previše svesno svoga tela. Pošto gajite osećanje prema određenoj osobi verovatno ćete biti preokupirani time kako da mu ugodite i brinuti da niste dorasli zadatku.

Kreativni seks

U toaletu, hodniku hostela, krevetu vaših roditelja, kolima…Strah i uzbuđenje da ćete biti uhvaćeni je nešto što se mora doživeti, a većina je to uradila u svojim dvadesetim. Ovde nije poenta u tome da li je seks dobar ili ne, nego o priči.

Pijani seks

Ovaj seks je sve samo ne dobar. S obzirom na to da odličan seks zahteva malo gimnastike, a alkohol udara na telo i glavu, za rezultat nećemo dobiti baš bombastičan orgazam. Što je najgore, kakav god da je vrlo je verovatno da ga se ujutru nećete ni sećati. Upravo zbog toga je važno da se štitite.

Prijateljski seks

Ah, te dvadesete kada vi i vaš dobar drugar pomislite da je seks između vas dobra ideja. Jer, u većini slučajeva nije. Ako je seks dobar onda ćete upasti u onu sivu zonu "prijatelja sa povlasticama" i smejati se tome u godinama koje dolaze. Ali, ako je seks loš, sigurno nikada o tome nećete progovoriti.
Samostalni seks

Mastrubacija je odličan način da shvatite kakvo seksualno iskustvo želite od potencijalnog partnera. Zdravo je i ublažava stres. Nadamo se da ćete do kraja dvadesetih tačno znati na koji način da zadovoljite sebe.

Nepostojeći seks

Postoje periodi, ponekad jako dugi periodi kada jednostavno nemate seks. A ni nadu da će ga biti. Iako je ovaj period krajnje frustrirajuć, on je takođe i odlično vreme da razmislite o tome šta tačno želite od svojih budućih seksualnih iskustava.

Seks pomirenja

Ukoliko ste tokom dvadesetih u vezi velike su šanse da ćete uletati u rasprave i biti ektremno ljuti na partnera, pustiti koju suzu, a onda sav bes kanalisati u odličnu seksualnu partiju.

Seks potvrđivanja

Ako ste se našle u poziciji da spavate sa nekim ko vas je prethodno odbio ili vas smatra niže vrednom, onda sigurno znate da ćete se moralno osećati loše nakon toga. Ipak, odlazite sa satisfakcijom koju niste dostigle u tinejdžerskim godinama.

Povratnički seks

Ukoliko ste poreklom iz nekog drugog grada onda ovde treba uvrstiti i seks koji se obično dešava tokom novogodišnjih praznika kada odete u svoj rodni kraj. Period kada stalno i "sasvim slučajno" nalećete na mnoštvo ljudi iz ranijeg života, pa i njega.

Seks na bis

I pored toga što se trudite da izbrišete ovu osobu iz glave, iz nekog razloga ne možete da prestanete da razmišljate o njemu? Uprkos konstantnim upozorenjima vaših prijatelja, može se desiti da legnete u krevet sa njim… samo još jednom. Ovo je seks koji fizički prija, ali emotivno ubija.

Pravi seks

Uz malo sreće, doživećete prosvetljenje kada shvatite kako izgleda odličan seks. Možda će on doći u vezi u kojoj ćete se otvoriti partneru i reći mu šta vam zaista prija, a možda će to biti šema za jedno veče sa nekim sa kim nemate nikakve emotivne povezanosti ali ko zna da vas zadovolji u krevetu.

Foto: adamr; marin; FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: