m.b92.net

Majstorski kurs soprana Anais Li u Beogradu

18. april 2014. | 09:15

Jedna od najuglednijih korejskih umetnica sa međunarodnom karijerom, sopran ANAIS LI, će od 24. do 27. aprila boraviti u Beogradu, gde će održati majstorsku radionicu za solo pevače u prostoru Centra lepih umetnosti Guarnerius i Etnografskog muzeja.

Deli:


Učesnike trodnevnog kursa, čućemo na završnom koncertu radionice, koji će 27. aprila biti održan u Guarneriusu (12 časova). Najbolji polaznici radionice Anais Li u Beogradu, dobiće mogućnost da osvoje stipendiju za učešće na IV Međunarodnom majstorskom kursu Narni 2014 u Italiji, koji će biti održan u avgustu ove godine.

Operska umetnica Anais Li je po završetku specijalističkih studija u Rimu, Italiju učinila svojom bazom, odakle već dve decenije gradi veoma uspešnu međunarodnu karijeru. Gospođa Li je i umetnički direktor udruženja Associazione Mozart Italia, koje deluje pod patronatom Stiftung Mozarteum Salzburg. Udruženje organizuje brojne festivale, koncerte i majstorske kurseve u Italiji i inostranstvu, a od 2011. godine i izuzetno popularni međunarodni master klas za solo pevače i instrumentaliste, u italijanskom gradu Narni.

Rok za prijavu polaznika je utorak, 22. april, a prilikom prijave potrebno je navesti lične podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresu i kontakt telefon), CV, vrstu glasa i program koji bi polaznik radio na kursu.

Polaznici majstorskog kursa dobijaju sertifikat o završenom kursu. Dodatne informacije možete dobiti telefonom +381 69 361 20 38 ili mejlom info@guarnerius.rs
Komentari 1
Pošaljite komentar
Deli:
Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018