Kostiću se osladio novi biznis, dovodi novi hotel

Poznati lanac luksuznih hotela "Šeraton" stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

08:11

Kostiću se osladio novi biznis, dovodi novi hotel
Foto: Tanjug, arhiva

Hotel će biti otvoren u zgradi čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić, pišu Večernje novosti.

Posle uspešne saradnje sa lancem hotela "Kempinski", kompanija "MK grupa" je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela "Šeraton", koji je deo "Meriot internacionala".

U MK kompaniji preciziraju da otvaranje hotela "Šeraton" - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

“Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija 'MK grupa' potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva”, kažu u Kostićevoj kompaniji.

Zgradu u kojoj će od novembra biti "Šeraton", Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika "Aleksandar gradnje". Gajić je u nju uložio oko 11 miliona evra i planirao je da otvori hotel "Holidej in", ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: