Petak, 01.03.2024.

11:05

Pad sa visine uzrok smrti muškarca iz Kragujevca: Okolnosti još uvek nisu utvrđene

Kompletan izveštaj sa odbdukcionim nalazom patologa još uvek nije stigao, ali je u Višem javnom tužilaštvu potvrđeno da je uzrok smrti muškarca (54), čije telo je pronađeno u koritu reke Lepenice u Kragujevcu, pad sa visine oko desetak metara.

Izvor: RINA

Pad sa visine uzrok smrti muškarca iz Kragujevca: Okolnosti još uvek nisu utvrđene
Foto: RINA

"Tokom istrage biće izvršena provera snimaka sa okolnih kamera, a cilj je da se utvrdi kako je muškarac pao u korito reke. Da li je pao slučajno, namerno skočio, ali se ne isključuje ni eventulana mogućnost da ga je neko možda gurnuo", potvrđeno je za agenciju RINA u VJT.

Takođe, očekuju se i rezultati toksikološke analize koji bi trebalo da pokažu da li je u organizmu nastradalog muškarca bilo prisustva alkohola ili drugih opijata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Otvorena još jedna zona u Beogradu – evo i gde

U okviru manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd "Beogradski dani porodice" danas je otvorena još jedna zona na Donjem Kalemegdanu, na kojoj se održava međunarodni festival "Fiš fest", saopštili su organizatori manifestacije.

19:58

11.5.2024.

19 h

Podeli: