Izbacili slepu ženu i njenog psa iz aviona

Slepa žena iz američke države Mejn rekla je danas da su ona i njen pas vodič izbačeni s leta kompanije Amerikan erlajns (American Airlines) pošto je tražila drugo sedište.

Izvor: B92

Utorak, 14.03.2017.

19:30

Izbacili slepu ženu i njenog psa iz aviona
Foto: Thinkstock.com

Su Martin je kazala da su se ona, njen suprug i njen pas vodič Kvan ukrcali na avion iz Vašingtona za Dalas 1. marta i da je pitala stjuardesu da li može da se premesti na sedište u drugom redu, gde je bilo prostora i za njenog nemačkog ovčara.

Martinova je rekla da je stjuardesa odbila njenu molbu i da joj je putnik iz prve klase ponudio potom svoje mesto, što je ona prihvatila. Tada ju je, prema njenim rečima, stjuardesa zamolila da napusti avion ,uz obrazloženje da nije bezbedno da ona ostane u avionu.

Portparolka Amerikan erlajnsa rekla je da avio-kompanija istražuje te navode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: