Glasajte za domaći hit godine Radija B92

Nakon što smo vam predstavili predloge za stranu listu hitova 2013. godine, sada su pred vama pesme koje su obeležile domaću scenu tokom proteklih meseci. Glasanje je počelo, izbor hita godine zavisi od vas!

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2013.

12:19

Default images

“Domaća scena u protekloj godini je nastavila sa svojim pokušajima da nađe sebe, ali i svoju već godinama razuđenu publiku”, smatra Miloš Ivanović Kepa, urednik Pop mašine, top liste domaćih hitova Radija B92. Četrdeset pet “najuspešnijih pokušaja” sa domaće scene sada je pred vama, a odabirom pet najboljih i vi možete učestvovati u kreiranju godišnje liste domaćih hitova.

“Opšti utisak ove godine je da su domaći sastavi i kantautori, uz nekoliko časnih izuzetaka i u opštoj nemaštini, više čuvali snagu za narednu godinu, objavljujući po koju pesmu čisto da potvrde svoje postojanje”, tvrdi Ivanović.

“U tom brisanom prostoru najbolje su se snašli povratnici Bad Copy, kao i grupa autora predvođenih Stray Doggom, koji su svoj izraz našli u okrilju žanra amerikana.”

Godišnja lista domaćih singlova "Pop mašina" biće emitovana prvog dana 2013. godine, u terminu od 20h do 22h.

A sada, pravac na glasanje, klikom baš na OVAJ LINK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: