Joksimović: Pobediću na Evrosongu

Delegacija Srbije na takmičenju Pesma Evrovizije, predvodjena Željkom Joksimovićem otputovala je danas za Azerbejdžan a sutra će održati prvu probu i konferenciju za novinare.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.05.2012.

14:17

Default images

"Očekujem i nadam se pobedi, to nisam krio od samog početka", rekao je Joksimović uoči putovanja u Baku, gde će, sa Ad Hok Orkestrom, predstavljati Srbiju s pesmom "Nije ljubav stvar".

On smatra da se njegova pesma izdvaja kvalitetom kompozicije i navodi da će dostojanstveno predstavljati Srbiju.

"Nedeljama unazad pripremamo nastup koji će biti jednostavan, ali otmen, drugačiji od dosada vidjenih. Mislim da će se dopasti svima", rekao je Joksimović, a prenosi RTS.

Ovogodišnje izdanje najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, koje se održava od 22. do 26. maja, okupiće predstavnike 42 zemlje.

Joksimović će svoju kompoziciju "Nije ljubav stvar", za koju su tekst napisali Marina Tucaković i Miloš Roganović, izvesti u drugom polufinalu, 24. maja, pod rednim brojem jedan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: