Ajrons i Glison u filmu “Assassin’s Creed”

Predstojeći film, “Assassin’s Creed”, nastao na osnovu istoimene popularne akcione video-igre, dobio je još dva člana u svojoj postavci, Džeremija Ajronsa i Brendana Glisona, saznaje Movieweb.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

08:37

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Oni su se priključili Marion Kotijar, mladoj francuskoj glumici, i Majklu Fasbenderu, takođe mladom glumcu, koji se proslavio ulogom u filmu “Hunger” iz 2008. godine. Video-igra “Assassin’s Creed”, studija Ubisoft, sadrži devet glavnih igara, a fikcioni svet koji je u njima biće prikazan i u filmu, pri čemu će radnja biti fokusirana na revolucionarnu tehnologiju koja otključava genetske uspomene. Junak Kejlum Linč, koga igra Majkl Fasbender, zahvaljujući tome proživljava svog pretka, tokom 15. veka u Španiji. Tada će otkriti da poseduje posebne veštine i da je bio deo tajnog društva pod nazivom “The Assassins”, što će mu pomoći da se suprotstavi organizaciji Templara u njegovoj realnosti. Oca Kejluma Linča će igrati Džeremi Ajrons, dok će oca od junakinje koju igra Marion Kotijar, igrati Brendan Glison.

Ovaj film će režirati Džastin Kurcel, australijski režiser, koji je imao zapaženo filmsko ostvarenje, biografsku krimi-dramu “Snowtown” 2011.godine.

Džeremija Ajronsa ćemo imati prilike da gledamo u filmu “Batman vs Superman: Dawn of Justice”, nekoliko meseci pre premijere filma “Assassin’s Creed”, dok Brendana Glisona sledeće godine očekuje premijera filma “Alone in Berlin”.

Premijera filma “Assassin’s Creed” se očekuje 21. decembra 2016. godine.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: