Slika novog Indijane Džonsa

Kompanija "LucasFilm" objavila je prve fotografije iz četvrtog nastavka Indijane Džonsa čije je snimanje počelo 18. juna.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2007.

11:46

Default images

Na prvim fotografijama sa snimanja filma u režiji Stivena Spilberga (Steven Spielberg), vidi se glavni glumac Harison Ford (Harrison Ford) sa prepoznatljivim „stetson“ šeširom koji je postao njegov zaštitni znak još od prvog nastavka iz 1981.

Izvorna trilogija o Indijani Džonsu, nastala kao osvrt na tada popularne filmove B produkcije, zaradila je preko 1,1 milijardu dolara od prikazivanja u biskopima tokom 1980-ih.

Četvrti film, u kome pored Forda igra i Džon Hert (John Hurt), premijerno će biti prikazan 22. maja 2008.

Film će režirati Stiven Spilberg, a producent će biti Džordž Lukas (George Lucas).

Među imenima angažovanim oko snimanja ovog nastavka nalaze se Kejt Blanšet (Cate Blanchett), Rej Vinston (Ray Winstone), Džim Brodbent (Jim Broadbent) i Šija Lebof (Shia LeBeouf), koji će prema glasinama igrati Indijaninog sina.

Izuzev osnovne glumačke podele, reditelja (Spilberg), producenta (Lukas) i datuma premijere ništa više nije objavljeno – čak ni naziv filma.

LucasFim“ nije želeo da daje više pojedinosti zato što se još uvek razrađuju detalji i kompletira ekipa, a takođe i zato što žele da iznenade obožavaoce Indijane Džonsa.

Priča o arheologu avanturisti Indijani Džonsu počela je 1981. godine nastavkom „Indijana Džons i otimači izgubljenog kovčega“ . Serijal je nastavljen filmovima "Indijana Džons i ukleti hram“ (1984 ) i „Indijana Džons  i poslednji krstaški rat“ (1989).

„Oduševljen sam što ću ponovo sarađivati sa starim prijateljima“, rekao je Harison Ford početkom ove godine i dodao: „Ne znam da li su mi pantalone još uvek taman, ali znam da će mi šešir odgovarati“.

Producenti su nedavno saopštili i da Ser Šon Koneri – koji je igrao Indijaninog oca – neće ponoviti rolu u novom filmu.

Očekuje se da će se snimanje nastaviti tokom leta, a potom će ući u fazu post produkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: