Nedelja, 07.08.2022.

16:26

Besplatan ulaz na bazene u Mladenovcu

Povodom 40 godina od početka rada Sportskog centra u Mladenovcu, sutra će na bazenima biti besplatan ulaz za dnevno i noćno kupanje.

Izvor: Tanjug

Besplatan ulaz na bazene u Mladenovcu
Ilustracija: Depositphotos/YegorP

Direktor te ustanove Bogdan Vuksanović je istakao da je cilj da se okupi što više sugrađana kako bi zajedno proslavili ovaj jubilej, saopštio je Beoinfo.

"Pozivam Mladenovčane, ali i goste iz susednih opština, da dođu u ponedeljak na bazene Sportskog centra, da zajedno negujemo sport i rekreaciju kao stil života", rekao je Vuksanović.

Sportsko-rekreacioni centar Mladenovac zvanično je počeo sa radom 8. avgusta 1982. kao ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture, a od 2006. nosi naziv po proslavljenom rvaču Ljubomiru Ivanoviću - Gedži koji potiče iz mladenovačkog sela Kovačevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

30 min

Podeli: