Vučić iz Sofije komentarisao Đilasovu izjavu

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je iz Sofije komentarisao navodnu izjavu Dragana Đilasa "da će ga oduvati" na beogradskim izborima.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 01.03.2018.

16:45

Vučić iz Sofije komentarisao Đilasovu izjavu
Foto: Tanjug / Zoran Mirkoviæ

On je istakao da "mržnja ne gradu ni metro ni Beograd na vodi". Podsetimo, Đilas je u intervjuu za NIN rekao da bi "ujedinjena opozicija "oduvala" Vučićevu listu na izborima".

„Očekujem ionako da me oduvaju i svaki put to čujem, ali kada se izbori završe bude uvek nakako drugačija priča“, rekao je Vučić novinarima na marginama Samita lidera zemalja zapadnog Balkana i EU u Sofiji.

Prema njegovim rečima, ta vrsta arogancije u kojoj se ne poštuje politički protivnik, govorom da biste sve lako završili, mnogo više, kako je podvukao, govori „o njima nego o nama“.

„Imaju priliku u nedelju da nas „oduvaju“. Spremali su se godinu dana. Računali smo da smo izgubili izbore, ali smo se borili planovima i idejama, a oni negativnom kampanjom. Međutim mržnja ne gradi metro, Beograd na vodi ili bilo šta drugo . To može da izgradi posvećenost, marljivost i samo ozbiljan rad, kao ljubav prema gradu i zemlji“, poručio je on.

Vučić je ponovio da za tri dana politički protivnici mogu da dokažu kako će da ga „oduvaju“, u čemu im želi puno sreće, te najavio da će, ako to učine, da im čestita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: