Zajedno stali pred voz - ona je mrtva, a on u bolnici

Devojka i mladić dogovorili se da zajedno stanu na prugu dok je nailazio teretni voz na pruzi Ruma-Brasina, kod Straže. Ona je poginula, a on je u bolnici.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

12:23

Zajedno stali pred voz - ona je mrtva, a on u bolnici
Freeimages

U toj tragediji takođe je povređena i maloletna devojčica pišu "Večernje novosti".

Teretni voz na pruzi Ruma-Brasina noćas je usmrtio D.V. (25) iz Straže, teško povredio Ž.L. (24) iz Novog Sela i naneo lakše povrede maloletnoj devojčici, saznaju "Novosti". Nesreća se desila kod sela Straže, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici listu je rečeno da su došli do informacija da su se "dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili".

Zoran Nestorović, v.d. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, kaže da je naložena obukcija tela nastradale devojke, a mladić je u teškom stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

Lakše povrede dobila je i maloletna devojčica koja nije bila na pruzi sa njima, već nedaleko od njih kraj pruge.

Nema potpunih informacija kako je povređena, pa se i to proverava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: