Gust dim nad Jagodinom:Gorela kineska fabrika papuča VIDEO

Vatrogasne ekipe lokalizovale su požar u Jagodini koji je oko 14h izbio u kineskoj fabrici papuća otvorenoj pre šest meseci. U požaru nema povređenih.

Izvor: B92

Sreda, 16.08.2017.

14:25

Gust dim nad Jagodinom:Gorela kineska fabrika papuča VIDEO

Predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma rekao je za B92.net da su radnici evakuisani i da niko nije povređen.

On je dodao da se gust dim i dalje nadvija na fabrikom.

Marković je rekao da je još nepoznato koliku je štetu prouzrokovao požar jer se od velike količine dima ne može ući u fabriku.

Fabrika se zapalila, kako se pretpostavlja, zbog neispravne instalacije, javio je RTS.

U gašenju su učestvovali vatrogasci spasioci sa pet vatrogasnih vozila, koji su brzom intervencijom sprečili širenje požara na druge objekte, saopštio je MUP.

Kako su agenciji Beta rekli vatrogasci koji su gasili požar, goreo je proizvodni pogon, repromaterijal, mašine, guma i lepak.

Zbog visoke temperature i gustog dima vatrogasci nisu mogli da uđu u halu već su je gasili spolja penom i vodom.

Gust crni dim se nadvio nad Jagodinom, a građanima, kako vatrogasci navode,trebalo bi da bude poslat apel da zatvore prozore jer je reč o dimu koji guši.

Gust dim kulja iz jedne od fabričkih zgrada, što se može videti i na snimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: