Brnabić predala ruskom ambasadoru stenogram svog intervjua

Premijerka Ana Brnabić predala je ruskom ambasadoru u Beogradu stenogram intervjua za američku agenciju Blumberg, kaže Marija Zaharova.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 06.07.2017.

18:22

Brnabić predala ruskom ambasadoru stenogram svog intervjua
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Kako prenosi Tas, Zaharova je rekla da se ruski ambasador u Beogradu sastao sa srpskom premijerkom kako bi "utvrdili šta je tačno rekla".

"Srpska premijerka je kazala da su njene reči pogrešno protumačene od strane američke novinske agencije i predala kompletan transkript njenog intervjua agenciji Blumberg, koji nije sadržao reči koje joj se pripisuju. Mi sudimo na osnovu tih objašnjenja", rekla je Zaharova.

Blumberg je preneo da je Brnabićeva rekla da će se Srbija, ako bude primorana da bira između bližih veza s Rusijom i članstva u Evropskoj uniji, opredeliti za ovu drugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: