Mladić iz Srbije optužen na Malti za teške telesne povrede

Mladić iz Srbije Srđan Simić (23) optužen je na Malti da je jednom muškarcu naneo teške telesne povrede, piše "Malta tudej".

Izvor: B92

Subota, 08.04.2017.

00:12

Default images
Foto: Freeimages

Kako se navodi, Simić je uz kauciju pušten da se brani slobode.

"Malta tudej" piše da je Simić barmenu Rajanu Magru naneo teške telesne povrede udarivši ga krigilom u glavu kada je Magro zadobio povrede oka.

Simić negira krivicu.

Magro radi kao barmen u Munčis baru u Bugibi, a "Malta tudej" piše da je reč o poznatom muzičaru koji svira gitaru za pevačicu Klaudiju Fanielo (poznatu kao Ozi Lino). Ona je jedne godine za Maltu nastupila na Evroviziji.

Svedoci navode da se incident dogodio kada su dvojica muškaraca zamoljena da napuste bar zbog alkoholisanosti i uznemiravanja ostalih gostiju. Jedan od njih se potom okrenu ka Magru koji je pušio cigaretu ispred bara i udario ga u glavu.

Porodica povređenog i svedoci navode da se napad dogodio bez bilo kakvog povoda.

Simić je potom sa još dvojicom muškaraca uhapšen posle racije.

Tužilaštvo se žestko protivilo kauciji, ali je sud podržao zahtev Simić i odredio mu kauciju od 5.000 dolara. Osim toga, Simić mora svakog dana da se upisuje u knjigu kaucija, da bude u kući u određeno vreme, kao i da ne prilazi ni baru u kojem se incident dogodio, ni bilo kome od svedoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: