NS: Dvanaestogodišnjaci zapalili beskućnika

Tri dečaka zapalila su beskućnika koji je nekoliko sati nakon toga preminuo od zadobijenih povreda, potvrdjeno je danasTanjugu u policijskoj upravi Novi Sad.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 14.12.2016.

14:40

NS: Dvanaestogodišnjaci zapalili beskućnika
Foto: Tanjug, arhiva

Preminuo je D.T. (52) iz Futoga, saznaju "Večernje novosti".

Kako saznaje B92, ova tragedija dogodila se u ranim jutarnjim časovima, oko četiri sata, a privedeni maloletnici su stari samo 12 godina. Oni su nakon saslušanja pušteni jer su maloletni, a očekuje se više informacija o tome kako će policija i druge službe dalje postupati u ovom slučaju.

Policija je identifikovala dečaka koji je zapalio čoveka, a kako je on mlađi od 14 godina, on ne podleže krivičnoj odgovornosti i ne mogu mu biti izrečene krivične sankcije niti druge mere.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu rečeno je Tanjugu da su pojedini mediji pogrešno preneli da su juče rano ujutro zapaljena dva beskućnika jer je zapaljen jedan, a drugi je bio u istoj prostoriji ali nije ni zapaljen niti je zadobio povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

211 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: