Pucnjava u Splitu: Ubijena žena u kombiju, ranjen muškarac

U jutrošnjoj pucnjavi u Splitu ubijena je ženska osoba, a jedan muškarac je ranjen

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

08:07

Default images

Telo žene policija je nakon dojave pronašla u kombiju, dok je ispred vozila ležao ranjeni muškarac, javlja Index.hr.

"Oko 4:20 smo primili dojavu o pucnjavi u Ulici Hrvatske mornarice. Čim su došli na teren, policijski službenici u kombiju su zatekli mrtvu žensku osobu, nepoznatog identiteta, dok je pored kombija ležao povređeni muškarac koji je takođe povređen vatrenim oružjem. Prevezen je u bolnicu u Splitu i tamo još uvek traje dijagnostika. O događaju je obavešteno Županijsko državno tužilaštvo i oni će rukovoditi uviđajem", rekli su iz policije.

Kako saznaje Index.hr, ubijena je 50-godišnja Marica Č., dok je ispred kombija pronađen ranjen njen suprug, 49-godišnji Boris Č. Pored sebe je imao jurišnu pušku Zagi. Pucao je sebi u glavu, ali je preživeo. Prebačen je u splitsku bolnicu.

Pre nekoliko meseci, Boris je bio prijavljen zbog porodičnog nasilja, odnosno, zbog pretnji supruzi preko kćeri. Prema nezvaničnim informacijama, tada su ga priveli, ali je pušten na slobodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: