SAD: Saudijski princ optužen za napastvovanje

Tri Amerikanke tvde da ih je saudijski princ seksualno napastvovao i držao ih kao zatvorenice u vili na Beverli Hilsu, prenosi "Gardijan".

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2015.

19:19

Default images
Foto: Youtube screenshot

One su zbog toga podnele tužbu u Los Anđelesu protiv 29-godišnjeg Majeda Abdulaziza Al Sauda, ističući da su krajem septembra dobile posao kao spremačice.

U tužbi se navodi da ih je princ terorisao, seksualno napastvovao i tražio da se skidaju pred brojnim ljudima.

Kako prenosi „Gardijan“, kada su ga one molile da prestane, rekao je: „Vi niste žene. Vi niste niko. Ja sam princ i radiću šta hoću i niko mi ne može ništa“.

Bivše spremačice takođe tvrde da su videle princa kako ušmrkava beli prah za koji veruju da je kokain.

„Al Saud je pretio nasiljem i seksualno napastvovao svoje radnice i javno ih osramotio. Ovo je samo još jedan primer korišćenja velikog bogastva i moći za emocionalno i fizičko zlostavljanje onih koji su ranjiviji“, izjavio je advokat žena koje su podnele tužbu, Van Friš.

Prema njegovim rečima, princ je takođe napastvovao nekoliko drugih devojaka dok je bio u Njujorku.

Mnogi članovi monarhija iz Persijskog zaliva poseduju vile na Beverli Hilsu i ovo nije prvi put da neki od njih ima problema sa zakonom, dodaje „Gardijan“.

Advokat princa Al Sauda nije bio dostupan za komentar.

Podsećamo, obezbeđenje aerodroma u Bejrutu sprečilo je juče šverc dve tone amfetamina u tabletama koje je trebalo da budu utovarene na privatni avion jednog saudijskog princa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: