Lančani u tunelu, kolaps trajao duže od sata

U Terazijskom tunelu u Beogradu jutros se dogodio lančani sudar 11 vozila, u kojem je jedna osoba lakše povređena. Saobraćajni kolaps trajao duže od sat vremena

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 06.10.2015.

09:25

Default images
Foto: Tanjug

Saobraćaj je sada normalizovan.

Autobus na liniji 65 jutros je u Terazijskom tunelu, nešto pre 8.30 sati, naleteo na putničko vozilo, posle čega je došlo do lančanog sudara, u kome je 11 vozila oštećeno, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako navodi MUP, zbog lančanog sudara saobraćaj nije bio obustavljen, ali se odvojao nešto teže.

Preciziraju da je do sudara autobusa i putničkog automobila došlo u desnoj traci, u smeru ka gradu, da je 11 automobila ukupno oštećeno i da se radi o manjoj materijalnoj šteti.

Prema njihovim podacima, niko se nije javio bolnicama zbog povreda.

Kako je Tanjugu ranije danas rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, u udesu je povredjen motociklista (38), koji se žalio na povredu noge, ali je posle pregleda odbio prevoz do bolnice.

Kako je javio reporter B92, saobraćaj u centru grada je bio potpuno zakrčen. Velike kolone automobila formirala se u centru grada u ulicama Kneza Miloša, Takovska i ispred Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: