Prodaja Niške TV zakazana po "beogradskom vremenu"

Agencija za privatizaciju objavila je da je krajnji rok za dostavu ponuda za kupovinu NTV 7. avgust u 15 sati - po beogradskom vremenu, prenose Južne vesti.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

18:35

Default images

Kako navodi portal Južne vesti, po "beogradskom vremenu" je definisan i rok za otkup dokumentacije, dok će i otvaranje pristiglih ponuda biti održano 10. avgusta u Beogradu u 11 sati, naravno po beogradskom vremenu.

Da nije reč o grešci pokazuju i ostali oglasi za privatizaciju medija, gde su takođe svi rokovi predviđeni po "beogradskom vremenu".

Ovakvu praksu državne Agencije za privatizaciju Mladen Jovanović, predsednik Nacionalne koalicije za decentralizaciju (NKD), prokomentarisao je uz osmeh.

"Pa, ništa. Spremajmo se da nam uvedu i vize za Beograd", u šali komentariše Jovanović.

Južne vesti podsećaju da je septembra 2010. godine NKD u okviru kampanje kojom je ukazivao na problem centralizacije, objavio i parodiju na Dnevnik RTS.

Na početku parodije je bio čuveni analogni časovnik kojim je tradicionalno počinjao Dnevnik RTS, ispod kog je pisalo "Centralno beogradsko vreme".

Da ironija bude veća spot je režirao i snimao Boban Rajković, sadašnji direktor Niške televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: