Zagreb: Huligani napali studente

Nekoliko huligana napalo je u Zagrebu, u studentskom domu “Stjepan Radić”, studente iz Dalmacije koji žive u tom domu, piše index.hr.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

22:01

Default images

Kako prenosi hrvatski portal, zagrebački huligani su noseći baklje upali u studentski dom, napali studente iz Metkovića i zapalili jedan šal Hajduka iz Splita.

Huligani su razvalili vrata 9. bloka doma, provalili i nasrnuli na studente. Ubrzo su krenuli u beg, ali je jednog od njih uhvatilo obezbeđenje i zadržalo do dolaska policije.

Na zgradi studentskog doma su razbijeni prozori, ima i tragova baklji na zidovima, a jedna osoba je lakše povređena.

Policija je navela da je privela jednog 29-godišnjaka, a navodi da se i dalje utvrđuje da li se radi o navijačima zagrebačkog Dinama, koji je trebalo da odigra fudbalsku utakmicu sa ekipom Hajduka, međutim do toga nije došlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: