VR: 6 odbornika isključeno iz SNS-a

Izvršni odbor SNS isključio je iz stranke šest odbornika lokalne skupštine iz Vranja zbog nepoštovanja stranačke discipline.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

15:12

Default images

Povereništvo SNS u Vranju saopštilo je da je na sednici Izvršnog odbora SNS, održanoj 20. oktobra u Beogradu, doneta odluka da se iz stranke isključe Aleksandra Veličković, Slobodan Petrović, Petar Petrović, Zvonko Alijević, Dragoljub Stevanović i Nebojša Stojanović.

Naime, Povereništvo SNS u Vranju je Izvršnom odboru stranke podnelo disciplinsku prijavu protiv ovih šest članova zbog nepoštovanja odluke centrale da se nakon raspuštanja GO SNS u Vranju izađe iz lokalne vlasti, a u skladu sa Statutom SNS i Pravilnicima o članstvu i disciplinskoj odgovornosti.

"Nepoštovanjem stranačke discipline, svojim postupcima i političkim delovanjem navedeni su naneli štetu ugledu i interesima stranke, zbog čega su i isključeni", navodi se u saopštenju Povereništva SNS u Vranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: