Pljušte optužbe oko kampanje

Za tačno sedam dana u Majdanpeku će biti održani vanredni lokalni izbori, a opozicija optužuje SNS za prljavu kampanju. Naprednjaci kažu da je nadmetanje fer.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

18:52

Default images

Sudeći po propagandnom materijalu koji se može videti na ulicama grada, ne bi se moglo zaključiti da u izbornoj trci učestvuje sedam političkih partija i koalcija koliko je Opštinska izborna komisija potvrdila u ovom gradu. Ipak, građani Majdanpeka kažu da je borba za svaki potencijalni glas u punom jeku.

A da je opozicija u ovom gradu u defanzivi potvrđuju i u DS-u i za to optužuju aktuelnu vlast. Drugim strankama se apsolutno ne da da deluju, kažu u DS.

U udruženju Grupa građana za Majdanpek i Porečje i kažu da su i oni imali probleme sa aktivistima Srpske napredne stranke. Problem je nastao kad im, kako tvrde, nisu dozvolili d akaće plakate.

Sa druge strane u Srpskoj naprednoj stranci kažu da je kampanja fer i da opozicija nije u pravu kada tvrdi da oni vode prljavu kampanju. "Trebalo bi da znamo konkretne proimere koji potkrepljuju njihove stavove. Činjenica je da u kampanji imamo znatnu podršku naših aktivista iz cele Srbije. Da pokažemo snagu, organizovanost", kaže Dejan Vagner iz SNS-a.

Da podsetimo, Vlada Srbije raspustila je Skupštinu opštine Majdanpek 2. juna obrazovala Privremeni organ zbog toga što tadašnja vlast, koju su činili SNS, SPS i LDP nije uspela da tri meseca obezbedi većinu odbornika u lokalnom parlamentu i organizuje skupštinsko zasedanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: