"Opada nivo Save kod Šapca"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da nivo Save u Šapcu opada i najavio da je sve spremno da se reaguje ako dođe do novog poplavnog talasa

Izvor: B92

Nedelja, 18.05.2014.

17:13

Default images

"Praćenjem je utvrđeno da je nivo reke i na najkrtičnijoj tački kod silosa, opao za 10 santimetara u poslednja dva sata, ali to ne znači da treba da se opustimo", kazao je Stefanović u Šapcu za televiziju "Pink" i dodao da je u tom gradu trenutno i premijer Aleksandar Vučić.

On je naveo da se prema informacijama Republičkog hidrometeorološkog zavoda i "Srbija voda", može očekivati novi talas, večeras oko 21 sat.

"Situacija se prati, ali ljudi su spremni da vrlo brzo reaguju u slučaju bilo kakve krize", kazao je on.

Stefanović je rekao i da fabrici "Zorka Šabac", ne preti realna opasnost, pošto su oko nje postavljeni dupli bedemi.

Upitan o ostavci gradonačelnika Šapca Miloša Miloševića, on je kazao da ne želi da daje bilo kakve političke ocene, ali da ga je iznenadilo da "neko daje ostavku, dok su svi građani na bedemima i brane grad".

Milošević je danas podneo ostavku, nakon što je pre dva dana smenjen sa mesta komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: