Đukanović se nada miru u Ukrajini

Premijer Crne Gore Milo Đukanović izrazio je žaljenje zbog događaja u Ukrajini.

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

17:45

Default images

On se nada da će Ukrajina i međunarodna zajednica pronaći konstruktivno rešenje za uspostavljanje mira i stabilizaciju ukupnih prilika.

Đukanović je, kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, primio u oproštajnu posetu ambasadorku Ukrajine u Podgorici Oksanu Sljusarenko, zahvalivši joj na ličnom doprinosu unapređenju odnosa dveju država u prethodnom periodu u kojem je intenzivirana privredna, turistička i kulturna saradnja.

Zahvaljujući na podršci naporima za prevazilaženje aktuelne situacije u Ukrajini, ambasadorka Sljusarenko je ukazala na značaj sveukupne saradnje Crne Gore i Ukrajine i postignute rezultate, kroz razmenu bilateralnih poseta i u brojnim oblastima od obostranog interesa.

"Sagovornici su izrazili očekivanje da će obe strane u narednom periodu raditi na uzdizanju međudržavnih odnosa na još viši nivo“, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: