Pakistan: Braća pojela bebu

Pakistanska policija uhapsila Farmana Alija, osumnjičenog za ljudožderstvo. Dan ranije uhapšen je i njegov brat Mohamad Arif.

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2014.

12:31

Default images

Obojica će biti podvrgnuti psihijatrijskom pregledu, saopštili su zvaničnici.

Oni su osumnjičeni da su pojeli bebu, čija je glava pronađena u njihovom domu, saopštila je policija.

Policija je objavila da je Arif priznao da je zajedno sa bratom donelo mrtvu bebu sa obližnjeg groblja, koju su ispekli i potom pojeli.

Braća Ali i Arif bili su i 2011. godine uhapšeni zbog kanibalizma, u zatvoru su proveli dve godine i bili oslobođeni prošle godine. Oni su i tada vadili iz grobova leševe koje su jeli, a u njihovoj kući je bilo nađeno telo mlade žene, bez noge.

U Pakistanu ne postoji poseban zakon kojim se zabranjuje kanibalizam, tako da su dva brata optužena prema odredbama zakona o borbi protiv terorizma, kao i zbog skrnavljenja ljudskih posmrtnih ostataka.

Ali i Arif su živeli izolovano, pošto su obojicu pre više godina napustili članovi najbliže porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: