Osuđeni za silovanje svog deteta

Francuskinja i njen nevenčani muž osuđeni su na po 20 godina robije za silovanje i pomoć u silovanju četvorogodišnjeg deteta u sobi za posetu u zatvoru u Tulu.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2013.

12:36

Default images

Zatvorski čuvari su bili u neposrednoj blizini a nisu reagovali i sprečili brutalni čin.

Deteteov očuh Lajonel Bartolomej (31) koji se nalazio u zatvoru od avgusta 2009. zbog nasilja i majka silovanog dečaka Sabrina Boner (25) priznali su sve tačke optužnice za silovanje i seksualno zlostavljanje deteta koji sada ima osam godina.

U pritvorskom centru u zatvoru u Tulu, majka je svom sinu stavila povez preko očiju i naterala da klekne na stolicu ispred njenog nevečanog muža i zatim mu držala ruke dok je on dete brutalno silovao.

Ceo slučaj je pokrenuo pitanje, zašto zatvorsko osoblje nije zaustavilo silovanje deteta niti je čin primetila koji se odvijao u postoriji koja bi trebalo da bude pod nadzorom tokom posete njihovog zatvorenika koji je izdržavao zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici s dijagnozom šizofrene tendencije.

Istražitelji su otkrili da su crne kese za đubre bile korišćene za pokrivanje stakla na prozora vratima soba za posete, prenela je agencija AFP.

Tužilac u slučaju pred sudom u Strazburu, opisao je ponašanje majke deteta kao ponašanje koje nije čak svojstveno ni životinjama prema svojim mladuncima i ocenio da je očuh silovatelj "sadista u najčistijem obliku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: