Avioni vežbaju nad Beogradom

Avioni i helikopteri Vojske Srbije će, u sklopu priprema za promociju najmlađe generacije oficira Vojske Srbije, danas i sutra nadletati Beograd i Pančevo.

Izvor: B92

Petak, 13.09.2013.

00:25

Default images

Vojne letelice počele su da nadleću Beograd i Pančevo oko 16 sati i to će trajati do 19.30 sati, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Planirano je da u letačkom programu, u subotu 14. septembra, povodom promocije najmlađih potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i Mig-29 i helikopteri "gazela".

U subotu će vojne letelice nadletati Beograd i Pančevo od 17.30 do 19 sati, navodi se u saopštenju i dodaje da će, zbog priprema za svečnost sutra i u subotu biti zatvorene neke od centralnih gradskih ulica.

Pojedine ulice će danas biti zatvorene od 20 do 22.30 sati, a u subotu, na dan svečanosti od 16.30 do 20 časova.

Ministarstvo odbrane je najavilo da će u tim intervalima biti zatvoren Trg Nikole Pašića u celini do Terazija, a ulica Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša;

Bulevar kralja Aleksandra, od Ulice arhiepiskopa Danila do raskrsnice: Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša -Takovska ulica će takođe biti zatvoren za saobraćaj.

Ulicom kneza Miloša, od Ulice Lazarevićeve do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića -Takovska ulica, takođe neće ići saobraćaj.

Promocija najmlađe klase oficira Vojske Srbije - njih 162, među kojima je 29 devojaka, biće organizovana u subotu na platou ispred Doma Narodne skupštine u prisustvo najvišeg vojnog i državnog rukovodstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: