DS: Iza Dušana Petrovića stoji SNS

DS smatra da promena vlasti u Dimitrovgradu pokazuje ogoljenu činjenicu da je formiranje stranke Dušana Petrovića zapravo projekat iza kog stoji vlast i SNS.

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2013.

19:32

Default images

Podsetimo, najavljeno je formiranje nove većine u Dimitrovgradu, koju će činiti i stranka Dušana Petrovića Zajedno za Srbiju i Srpska napredna stranka.

"DS podseća na farsu, koju je pre samo nekoliko nedelja kreirala stranka Dušana Petrovića, optužujući DS da planira i učestvuje u smenjivanju gradske vlasti u Šapcu, krijući na taj način sopstvene namere", navodi se u saopštenju DS.

Ta stranka je istakla da je danas više nego jasno da je formiranje stranke Zajedno za Srbiju projekat koji je politički sponzorisao SNS, a finansijski "poznati šabački tajkun", čije ime DS nije naveo, kao ni da li je taj tajkun ranije finansijski sponzorisao DS.

Dušan Petrović bio je potpredsednik DS, a iz te stranke je isključen 31. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: