Otac Branislav postaje profesor

Otac Branislav Peranović koji je svojevremeno, u svom centru, lopatom tukao narkomane u cilju njihovog izlečenja, uskoro će postati profesor, piše Kurir.

Izvor: B92, Kurir

Utorak, 10.04.2012.

12:21

Default images

Na Univerzitetu prirodne medicine, koji je otvoren u Beogradu, otac Branislav će predavati predmete vezane za bolesti zavisnosti, a kako kaže, planira i da održi i praksu u Crnoj Reci, gde je ranije imao duhovno-rehabilitacioni centar.

Podsetimo, otac Branislav javnosti je postao poznat pre tri godine, kad se pojavio snimak iz rehabilitacionog centra za lečenje narkomana "Crna Reka", gde je bio upravnik. Na tom snimku jasno se vidi kako on i njegov saradnik tuku svoje štićenike lopatama i pesnicama.

Inače, prema pisanju lista Kurir, na novootvorenom fakultetu, koji postoji u okviru američkog Univerziteta prirodne medicine, može se za dve do tri godine postati "diplomirani savetnik estradnih i javnih ličnosti’’ ili "sertifikovani mejkap artist’’. Menadžer Univerziteta dr Željko Stanojević kaže da nisu akreditovani kod nas, već u SAD.

"Institut za hebrejski jezik potpisao je ugovor sa Univerzitetom prirodne medicine kako bi studenti iz Srbije mogli ovde da polažu ispite. Fakultet u Beogradu pohađa 35 studenata, u Novom Sadu šest, a u Šapcu nema zainteresovanih. Školarina iznosi oko 1.200 evra", rekao je Stanojević.

Osim oca Branislava, profesori na tom univerzitetu biće i muzičar Čeda Čvorak, frizer Miki Panjković, koji će predavati Negu kose i frizersku praksu, dok će predmet Mediji i estradne ličnosti predavati novinar i učesnik rijalitija "Farma“ Aleksandar Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: