Izmenjen saobraćaj na "Gazeli"

Na mostu "Gazela" zbog radova na sanaciji pukotine dodatno je redukovan saobraćaj. Sve trake trebalo bi da budu otvorene u ponedeljak ujutru.

Izvor: B92, FoNet

Četvrtak, 04.02.2010.

16:15

Default images

Izmenjen režim saobraćaja važiće do ponedeljka, 8. februara, u 5 sati. Za saobraćaj na mostu biće zatvorena srednja i desna saobraćajna traka, iz smera Niš-Šid. U smeru Niš-Šid vozila će se kretati levom saobraćajnom trakom i levom saobraćajnom trakom iz smera Šida ka Nišu; iz smera Šid-Niš vozila će se kretati desnom i srednjom saobraćajnom trakom.

Dok traju radovi, privremeno se zatvaraju za saobraćaj uključenja na "Gazelu" iz Ulice Vladimira Popovića iz smera Ulice Jurija Gagarina, pored već zatvorenih prilaza iz Bulevara vojvode Mišića (Beogradskog sajma) i Savske.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom i uz asistenciju saobraćajne policije.

JP Putevi Srbije apelovalo je na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: